Visibilia ex Invisibilibus. Visăm prea putin?







Motto: 
„Ochii corpului vostru sunt deschiși, într-adevăr, dar mai aveți și alți ochi și aceștia sunt închiși.” (Aivanhov)

Când visezi cu ochii larg deschiși, decupezi ferestre mari deschise spre viitor. Când visezi cu ochii deschiși, trăiești dublu: aici și acum și într-un viitor posibil, dorit. (presupunând că avem înțelepciunea să alegem visuri incredibil de frumoase).

Când visezi cu ochii deschiși, devii mai bogat și mai viu în interior. Dacă ne păstram într-o lume cunoscută, dacă ținem strâns de rutina cotidiană, dacă ne interzicem visatul ...mințile noastre se vor hrăni cu o energie stătută, greoaie. Viața va părea din ce în ce mai ternă și mai grea. Jugul va fi greu. Când visezi, sufletul își deschide larg aripile. Visul ne aduce curaj, prospețime, energie. Mintea este străbătută de idei noi, menite să ne ajute să ne împlinim visul.

Când visezi frumos, te proiectezi într-o stare de așteptare pozitivă, de nerăbdare și freamăt, de întâmpinare a noului, a experiențelor, a vieții. Devenim recipiente gata să fie umplute...Când refuzăm să visăm, e ca și cum am închide etanș recipientul cu un capac. Nimic nu intră, nimic nu iese. Trist, nu?
Când visezi cu îndrăzneală și curaj, îți teși pânza destinului. Chemi cu visul tău lucrurile în viața ta.
Când visezi, dai o mână de ajutor corpului și minții tale să se scuture de stres, căci visatul cu ochi deschiși reduce tensiunea arterială și diminuează nivelul de stres.


Când visezi, îngerii se bucură, căci așa au și ei o imagine a direcție înspre care vrei să mergi și te pot ajuta.
Când visezi, ieși din mulțime. Pentru că este imposibil ca visul tău să fie identic cu al altcuiva...
Visatul cu ochii deschiși ar trebuie să fie jobul nostru cel mai important. Tot ceea ce există acum în jurul nostru, toate bunurile de care ne folosim...au fost simple vise în imaginația cuiva. Visibilia ex Invisibilibus.

„Visul este cel mai real lucru care există”, spune Visătorul în Școala zeilor.

 

Crede pentru a vedea. A crede face parte din arta de a visa şi este calitatea cea mai de preţ a visătorului......"
Visul este cântecul inimii tale. Fă-l auzit, dă-I voie să fie. Viața îi iubește pe visători, pentru că ei o crează, îi dau trup și substanța.

 

“Numai un visător adevărat se poate simți în siguranță. Visul este siguranță. Îndoiala, teama, suferinţele sunt iluzii, însă sunt unica realitate a omului de rând." (Visătorul din Școala zeilor).
Visează pentru tine și visează pentru alții. Multe viitoruri posibile, unele mai fanteziste ca altele, îți stau la dispoziție. Visează..și alege visul, colorează-l cu încredere. Cine știe? Poate fi la un pas distanță de tine...
Crede și visează. Visul este acumulatorul tău de putere, el aduce lumini și umbre în ochii tai, el te face să vezi ceea ce alții nu vad.  Omul fara vis este ca un fragment pierdut in univers. Il poarta viata de colo colo, traieste intr-o masina de spalat pornita si nu poate sa iasa…"Realitatea înseamnă Vis plus Timp. Visează... visează... să nu încetezi niciodată să visezi... Visează!... Zboa­ră!... şi să nu te opreşti niciodată. Realitatea te va ajunge din urmă.
Toţi oamenii visează, toţi au puterea de a-şi crea propria lume, însă foarte puţini sunt conştienţi de ea şi ştiu cât de puternic este visul lor... el are forţa de a înzestra orice lucru din jurul lor, dar şi să hrănească coşmarul lumii. 
Foarte puţini, datorită voinţei şi neprihănirii lor, pot visa o lume perfectă şi o pot materializa.
Aceasta este condiţia îndeplinită numai de războinici, de eroi, de oamenii care iubesc." (fragment din cartea Scoala zeilor)

 

Visează cu putere și curaj. 

Pe 6 aprilie 2024, sâmbătă dimineața, la ora 9.30 ne vedem în Atelierul de visuri și intenții. 

Învățăm să plămădim visuri aliniate cu ceea ce își dorește sufletul nostru, aflăm cu ce să le hrănim și cum să le manifestăm. 

Rezervă-ti locul pe site. 



Comentarii