BUCURESTI, 23 MARTIE-WORKSHOP ANULAT

COMUNIC SAU... DOAR VORBESC?

Pe 23 martie, intre orele 16.00-20.00 va invit sa descoperiti cateva dintre mecanismele comunicarii interpersonale. A vorbi nu este totuna cu a comunica, asa cum gresit credem adesea. A comunica presupune cunoasterea unor parghii de influenta, presupune constienta, presupune empatie si multe altele :-)

O sa discutam despre bariere si derapaje in comunicare, care, neindreptate constient, duc la conflicte, rani, suferinta, neintelegeri. 
De cate ori nu ne surprindem spunand: of, nu asta am vrut sa spun! sau m-ai inteles gresit! sau nu asculti cu adevarat ce iti spun! etc....Putem actiona astfel incat sa diminuam aceste surse de neintelegeri...

LOCATIE:
Va astept sambata, 23 martie a.c. in sala Atelier din centrul MiniMe, fundatia Nadia Comaneci, Calea Grivitei nr 150 (in apropiere de gura de metrou Gara de Nord, iesirea de pe Calea Grivitei, vis-a-vis de piata agroalimentara Gara de Nord). 

CONDITII PARTICIPARE:
Va puteti rezerva un loc folosind rubrica contact de aici: sau pe andreea@focuspeinima.ro. 
Plata - 50 RON/persoana se poate efectua in contul  RO25INGB0000999903030741, deschis la ING Bank, pe numele Burdalescu Ileana-Andreea (PFA) sau inainte de inceperea workshopului.
Data limita de inscrieri: 20 martie 2013.






Comentarii