Stinge tigara....

stinge patima, nesatul, pofta cu care fumezi...Stinge tigara!

Cu banii pe care ii dai pe tigari, cumpara o carte unui copil sarac, cumpara o paine unui amarat, cumpara-ti tie ceva frumos.....
Multi prieteni mi-au spus ca degeaba ma agit, ca fumatorii vor continua. Stiu, majoritatea se vor si amuza cinic...Sunt slabi, dependenti. Dar sa vedem (si regret ca spun asta) cine se va amuza la urma! 

Multi fumatori se considera crestini si oameni cu frica de Dumnezeu. Mai ganditi-va o data! Nu puteti sluji si lui Mamona si lui Dumnezeu. Sunteti crestini, desigur. Cu numele. Nu cu faptele. Nu va mai obositi in rugaciune, in inchinare, in pastrarea obiceiurilor. O faceti degeaba, cata vreme "va tamaiati" zilnic...
De ce biserica refuza slujba in biserica sinucigasilor care aleg calea rapida, gen otrava, lat, aruncat in gol, taiat vene etc, insa pe cei care se sinucid cu voluptate, platind sume mari pentru viciul lor, ii inmormanteaza ca pe niste crestini ce (nu) sunt? De ce? Ce diferenta este intre unii si altii, exceptand viteza cu care le reuseste actul sinucigas? 


Priviti-l pe Marius. E mort acum. La doar 39 de ani. Poate el va impresioneaza mai mult decat reusesc eu. Marius nu mai folosea bricheta...suda tigarile. Trei pachete pe zi, fum de-l taiai cu cutitul. In toate pozele din viata lui, apare cu tigara in mana. Acum, fiica lui creste fara el. 

Cititi si aici. 

Si daca va intrebati ce sfarsit a avut domnul acela sexy care fuma cu nonsalanta in reclama Marlboro, cititi aici....




Comentarii