Vladi

Mâine sărbătorim o săptămână de când suntem acasă trei în loc de doi. Doar o săptămână....și mie mi se pare că așa am fost dintotdeauna !
Viața în trei înseamnă un cocteil de iubire, bucurie, oboseală, dor, grijă, joacă, tandrețuri, descoperiri, zâmbete.....și cel mai dulce miros din lume-mirosul de piele de copil.

Comentarii

ajnanina a spus…
bine ai venit, Vladi, pe lumea asta...

multa dragoste, mamico, si sa te bucuri de o perioada mai usoara decat ti-o fi spus toata lumea ca te asteapta... :)))
Anonim a spus…
>:d<
Simona Bv a spus…
FELICITARI!
Lore a spus…
Imbratisari!
Anonim a spus…
sa fiti sanatosi si frumosi!
Andreea a spus…
Multumim ! Este un baietel perfect sanatos, usor si placut de ingrijit. Deja are o gama variata de mutrite si incruntaturi (la tati de exemplu se uita doar cu un ochi, pe mine ma cerceteaza cu seriozitate..)....e tare bine cu el! Ma uimeste faptul ca nu sesizez noul, am gesturi sigure, ma comport de parca am fost mama lui Vladi dintotdeauna..ma gandeam ca va fi mai greu, ca voi tremura de groaza cu el in brate, ca ma voi minuna de prezenta lui in casa...insa nu a fost asa. Si-a gasit locul perfect, parca dintotdeauna a fost aici cu noi.
Anonim a spus…
Prenumele lui e Vlad? Asa se numeste si intaiul meu nascut; ma bucur, te felicit,sa creasca mare, sanatos si destept(ca mamica lui!).
elena.n a spus…
emotionant ....
minunat ...

:-) VLADI - copil norocos cu parinti frumosi si valorosi :-)

sa cresca mare si frumos !
Felicitari !
Andreea a spus…
Prenumele lui sunt Petru-Vladimir :-)
Norocosi suntem noi ca suntem parintii lui si ca ne permite sa ne bucuram de miracolul care este !
rolly a spus…
Lasa ca trec toate noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de si cu copii nostrii. In rest sunt doar povesti in gura lumii. Fiecare din noi, inclusiv copii nostri, suntem unici si fiecare traire si moment sunt si vor fi la fel.
Si acum sa trecem la lucruri serioase. Cand le facem cunostiinta?:))
Va pup si asteptam vesti de la voi
Andreea a spus…
Roli, daca stiam ce frumos e sa fii mama/parinte....poate faceam un copil mai devreme. Nu se compara nimic acum cu modul in care isi potriveste obrajorul pe gatul meu sau cu linistea care il cuprinde cand il tin in brate ! Uneori imi dau lacrimile de emotie cand il privesc! Sunt tantaloaca, stiu, da ce sa fac !
De cunoscut se vor cunoaste negresit ! Stai sa mai pape putin laptic ca sa stea apoi linistiti la gangurit !
Anonim a spus…
Doamne, ce minune!!
Felicitari, Andreea!
Puiului vostru, cele mai frumoase urari de bun venit!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Andreea a spus…
Este intr-adevar o minune ! Nimeni si nimic nu te pregateste pentru rolul acesta, de parinte, asa ca e chiar o minune pentru mine sa il privesc crescand si sa ii fiu alaturi, cu rabdare si iubire zi de zi..
Viata in sine este miraculoasa, iar un copil poate asta e si menit sa ne reaminteasca...