Recomandari articole



🙋 Daca sunteti din Brasov ori Craiova poate va veti bucura sa aflati ca va voi vizita pe 10 si 17 iunie. Detalii aici


🎉Jurnalul unui om dezamagit-nu am citit cartea, m-am multumit cu o cronica si cu selectia a doua citate cu care rezonez din plin.

"Întotdeauna primul meu impuls e să-i cred pe oameni mai amabili, mai inteligenți, mai cinstiți si mai prietenoși decât sunt".
"Singuratatea e bună pentru suflet. După o oră de singurătate, mă simt la fel de măreț și imperial ca Marc Aureliu".

🎉 Multe povesti, multe fotografii, emotii variate pe documentaria.ro

🎉 Un extras despre tehnologie (eu sunt pro folosire din plin a tehnologiei, va amintiti) din Monday Memo-ul pe care il citesc cu interes in fiecare luni dimineata. Va puteti abona si voi aici:

TEHNOLOGIA ÎN 2050. Cum va arăta? Nu știm, dar ne ajută să ne facem o idee o ediție grozavă din Babbage, secțiunea de specialitate a The Economist. Înregistrarea are 30 de minute și e fascinantă; printre invitați e editorul executiv al revistei, Daniel Franklin, care a lansat în februarie o carte pe tema asta - e vorba de “Megatech”.


 Prietenii noștri, roboții. O poveste cu multe fațete despre cum ne vor ajuta roboții să trăim, să ne însănătoșim, să muncim și chiar să iubim în deceniile care vin - toate în cele 27 de minute ale unui podcast BBC din seria "The Documentary", "The Robots’ Story".



 Inteligența artificială e deja peste tot, scrie Vox - și e din ce în ce mai puternică; printre lucrurile pe care le schimbă e și felul în care ne găsim un job.


🎉 Nimic nu ma captiveaza si relaxeaza mai bine ca o teorie a conspiratiei! Stiu cam tot ce misca, greu ma poti surprinde cu o teorie de care nu fi auzit. Imi plac la nebunie, cred ca sunt un fel de junk food pentru mintea mea :)) Nu puteam sari articolul acesta!

🎉 Am zis eu multe despre anul acesta si chiar este despre tot ce mi-am propus plus ceva in plus, la care nu ma gandisem: feminitatea si preocuparea pentru tot ce tine de ea. Am invatat multe in lunile acestea si continui sa invat si sa practic. De curand mi-a picat in maini o carte extraordinara, piesa importanta in puzzle-ul meu despre feminitate. Vezi aici la ce carte ma refer!


👸🏼 Imi doresc sa ajut mamici din jurul meu sa isi implineasca visele, femei extraordinare, creative, frumoase, puternice. Veti gasi pe blog articole sub denumirea Stiu o mamica...
Cititi, comandati, sunati-le, scrieti-le, folositi-le talentele si creativitatea si rasplatiti-le munca. Gandul ca le pot fi de ajutor asa, discret, din umbra, imi incalzeste inima. 

🙃 Am citit atatea articole (bune) despre diabet, ca a inceput sa mi se para ca am si eu! Iata aici o lista cu semne pe care va implor sa nu le ignorati, iar aici un articol care sa va ajute sa fiti atenti la semnele care apar la cei mici. 

Comentarii